BG
  НАЧАЛО
  ЗА НАС
  НОВИНИ
  ПАРТНЬОРИ
  ПОРТФОЛИО
  РЕКЛАМА
  УЕБ ДИЗАЙН И 3D
  ТУРИЗЪМ
  PR СЪБИТИЯ
  ПРОЕКТИ
  ВЕЛО РАЛИ
  МАГАЗИН
  ГАЛЕРИЯ
  "PROFIT" КЛУБ
  КЛУБ "КРИВА СПИЦА"
  КОНТАКТИ
ЗА НАС

Паралел Юнивърс ЕООД
PR събития и бизнес услуги


Паралел Юнивърс ЕООД e Вашият незаменим приятел заедно с който ще направите бизнеса си още по-успешен. Ние работим с най-добрите и така заедно ставаме още по-добри.
Елате и Вие в Паралелната Вселена !

• Профит клуб - Бизнес клуб за PR, реклама, бизнес контакти и преференциални услуги. Успешно съчетание на полезното с приятното. Бизнес партитата и забавления на чаша малцово уиски с кубинска пура и вълшебни танци под звуците на музикалните виртуози.
• Пълно рекламно обслужване – рекламата, която води реални клиенти. PR събития, печатни и електронни медии, маркетингова визия и планиране.
• Идейни и маркетингови проекти – консултации и контакти в различни сфери на бизнеса и обществото. Разработване на хотели и туристически продукти.
• Електронен магазин за он-лайн продажби – красиви и уникални подаръци тук и сега - изработени по поръчка. Дърворезби, картини, рисунки или други произведения на изкуството, подходящи за обзавеждане на хотели, ресторанти, барове или други обществени заведения.
• Уеб дизайн – статични и динамични уеб страници за съвременно представяне и реклама в интернет. Програмиране, база данни, флаш и мултимедиини продукти с уникален дизайн.
• Вело Ралита "Паралелна Вселена" – най-големите приключенски състезания по планинско колоездене в България. Незабравими емоции, нови запознанства и много адреналин с усмивка.
• И още събития, услуги, продукти ....... от Parallel Universe Ltd. и партньори – www.parallelbg.com

Фирма "Паралел Юнивърс" е създадена на 13 май 2002 г. от инж. Христо Боянов.

Една година преди да се открие, на фирмата се прави имиджова реклама само с лого, запазено и до днес. В зората на своето развитие, фирмата се занимава с разработка на проекти в областта на експерименталната и приложна физика. Създадени са няколко продукта, които намират приложение в науката и рекламата. По-късно създава проекти за ефектно осветление и озвучаване.

Обучава, консултира екип и взема основно участие в стратегията и издаването на първите четири броя на национално списание "Туризъм и Забавления" и първи брой на списание за руския пазар "Отдыx в Болгарии".

Издава и първи брой на каталог-справочник за Пловдивска област - "Бизнес Лидер". Изготвя и отговаря за рекламата на множество корпоративни клиенти.

На 12 юни 2003 г. към "Паралел Юнивърс" се учредява клуб за планинско колоездене и приключения "Naturetour", по-късно преименуван на “Крива спица”. “Крива Спица” вече има представителства в планински курорти и градове в България. Целта на тези клубове е да спомогнат за развитието на велотуризма в България и да предложат по приключенски продукт на туроператорите и туристите.

На 22, 23 и 24 май 2004 г. “Паралел Юнивърс” самостоятелно организира първото в България международно състезание по планинско колоездене Вело Рали “Паралелна Вселена - Родопи 2004” в основата, на което е заложена идеята за създаване на традиция и международна рекламна стратегия за велотуризма като самостоятелен продукт и в съчетание с други видове туризъм. Състезанията продължават да се развиват все по - успешно с още по - голям награден фонд и постоянно увеличаващ се брой участници.

На 5 декември 2005 г. управителят на ЕТ “Паралел Юнивърс” открива нова фирма - “Паралел Юнивърс” ЕООД. Вече с по големи възможности двете фирми разширяват дейностите си и налагат еднаквото си лого. Концепцията за бизнес развитие на двете фирми е ориентирана към образовани и интелигентни хора със сравнително висок социален статус и млада аудитория, за която се констатира, че увлича след себе си, т.е отправя послание и до други групи.

10 януари 2006 г. е рожденната дата на затворен бизнес клуб за PR и реклама - “PROFIT club”. Клубът, собственност на “Паралел Юнивърс” ЕООД, има за основна цел да създаде затворено бизнес общество, където всеки член може да открие свои бъдещи партньори и клиенти, както и да осигури на всички редовни членове продукти и услуги със преференциални условия. Други цели на “PROFIT club” са: да помогне за изграждане на правилна стратегия за това как и в какво да инвестират членовете на клуба , за да спечелят и задържът клиентите си; да осъществят идеите си и плановете бързо и коректно с максимален обратен ефект; да разпознаят своята целева аудитория сред общата и да използват демографските характеристики за спечелване на пазарни позиции.

Продукт на “PROFIT club” е специализираният бизнес каталог “PR effect” с ограничен тираж и предназначен за строго определена таргет група. Читателите на бизнес каталога, които проявяват засилен интерес към темите публикувани в него, са хора на висши управленски нива имащи балансирано отношение между намерения и трайно усвоени навици.

В момента, основните дейности на двете фирми се поемат от “Паралел Юнивърс” ЕООД, която е с няколко отдела и предлага: пълно рекламно обслужване, създаване на концепции и маркетингови стратегии, организация и провеждане на специализирани масови и индивидуални прояви, специализиран туризъм, някои търговски дейности с точно определена аудитория, арт произведения по поръчка, както и организирането на вече традиционните за България международни състезания по планинско колоездене - Вело Ралита “Паралелна Вселена”.

Екипът на "Паралел Юнивърс" е гъвкав и динамичен с познания в множество области. Своеобразен генератор на нови идеи и проекти за реализация на българския и международен пазар. Една от бъдещите цели на фирмите е изграждане на туристически комплекс по съвършенно нов проект. Инвестиции в устойчивото развитие на алтернативния туризъм в България и създаването на потребности в тази област.

Разбира се, фирмите продължават да работят успешно със старите си партньори и да създават нови от различни сфери на бизнеса и обществото. Повече за фирми "Паралел Юнивърс", идеите и бъдещите проекти, може да научите от този сайт или като разговаряте с управителят им Христо Боянов на чаша червено вино или малцово уиски… :-)


© Parallel Universe. Всички права запазени